Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Hele vis gebakken in zout
- Ingrediënten:
- citroen, ei, grof zeezout, kruiden, sinaasappel, venkelzaad en vis
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: