Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons à blanc, droge witte wijn, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: