130 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemboterdragondroge witte wijneieidooierkervelkippenbouillonknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolijfoliepeperroomsjalottijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fijnproeversalade

Ingrediënten:
aardappel, baby-uien, basilicum, citroensap, magere ham, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika's, slagroom, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kwartels met gestoofde prei

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Vismousse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, gerookte forel, gerookte heilbot, gerookte makreel, mon chou, peterselie, sla, slagroom, witte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisaus - salsa ai porri

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, prei, slagroom, verse bladpeterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Roomsaus bij ingewanden

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemige aardappel, boter, citroensap, droge witte wijn, gerookte paling, kappertjes, kervel, knoflook, majoraan, peper, peterselie, sjalottensaus, slagroom, witte wijnazijn, zout en zure augurken

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Haal meer recepten op...