Recept uit Koude keuken:
Opgerolde rosbief met asperge
- Ingrediënten:
- aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, mager rundvlees, melk, noten, olie, olijfolie, peper, rijst, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Solo Food:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Joodse keuken: