Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, dille, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: