Recept uit Koken voor elke dag:
Reuzengarnalen met knoflook en peterselie
- Ingrediënten:
- knoflook, limoenen, peper, peterselie, reuzengarnalen, vetstof en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: