Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Nopi: