Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Boeuf bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, ei, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, laurier, mager rundvlees, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbroodkruim, peper, rijst, rode wijn, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: