Recept uit Koude keuken:
Grof brood met rosbief
- Ingrediënten:
- boter, bruinbrood, peterselie, remouladesaus, roggebrood en rosbief
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, fond, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit L'Art de la table: