Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, rijst, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Es' Factory:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: