20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouillonbroodcitroencourgetteeiextra vierge olijfoliekaaskipfiletknoflookkoolzaadoliekruidenmelkolijfolieoreganorisottorijstuiwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Boerensoep

Ingrediënten:
gedroogde paprika, kruiden, groentebouillon, koolrabi, macaroni, meiknol, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, italiaanse pomodori in blik, rode kidneybonen, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, kruiden, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep van puy-linzen en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, puy-linzen, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

polentarepen met paddenstoelen

Ingrediënten:
artisjokharten, balsamicoazijn, champignons, kruiden, kaas, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, kruidenboter, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, knoflook en zout

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
buffalo's, droge witte wijn, paddestoel, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode wijnazijn, roomboter, sprinkhanen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / risotto
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tagliatelle met bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, mager rookspek, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tagliatelle, tijmblaadjes, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:

Cannelloni op Catalaanse wijze - canelones a la catalana

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, half-om-halfgehakt, kaas, kipfilet, kippenlever, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, tijm, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Klassieke uiensoep

Ingrediënten:
armagnac, boter, brandy, cognac, brood, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Millefeuille garnituur

Ingrediënten:
boter, eierdooiers, gedroogde kikkererwten, Groentebouilonblokje, gruyère, knolselderij, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, kruiden, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Vegaballetjes met noten

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, bleekselderij, cashewnoten, ei, gedroogde tijm, groentebouillonpoeder, knoflook, kruim van volkorenbrood, olijfolie, parmezaanse kaas, tamme kastanjes, tomatensaus, ui, volkorenpenne, volkorenspaghetti, volle melk, walnoten, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Italiaanse bonenstoof met pancetta

Ingrediënten:
borlottibonen, brood, cannellinibonen, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, ui, varkensvleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / sous-vide

Recept van Mijn Recepten:

Risotto

Ingrediënten:
citroen, courgette, groentebouillon, kastanjechampignon, kipfilet, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Recept van Mijn Recepten:

Risotto - Mijn Recepten

Ingrediënten:
citroen, courgette, groentebouillon, kastanjechampignon, kipfilet, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout