Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem: