Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, courgette, dille, dragon, ei, graan, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pompoen, specerijen, tijm, ui, wilde rijst, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: