373 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneilaurierlaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaaspeperplantaardige oliesjalotsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vermicelli of fideo met knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, fideos pasta, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, vermicelli en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kip met 40 tenen knoflook

Ingrediënten:
bot, brood, droge vermout, gedroogde dragon, kipkruiden, kippenbouillon, kippendijen, plantaardige olie, sjalotten, knoflook, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

IJspegel met chermoula

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, citroen, citroenmelisse, graanmosterd, ijspegels, knoflook, marokkaanse munt, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken op z'n Indiaas

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bloem, gemberwortel, knoflook, koriander, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sambarpoeder, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vermicelli of fideo met olijven

Ingrediënten:
arachideolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tapenade en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, knoflook, magere lamslappen, ui, verse peterselie, voorjaarsui, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Tempé-beignets - tempe goreng tepoeng

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, ei, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, krulpeterselie, maïzena, olie, peper, prei, rijstebloem, tempé en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / frituur / soja
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Platte vogels

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, gember, knoflook, koriander, korianderzaad, lente-ui, limoen, maldonzout, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polpette - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, broodkruim, ei, kipfilet, knoflook, mortadella, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Haal meer recepten op...