Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, brood, groente, kaneel, kip, knoflook, koriander, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, rundvlees, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: