Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Empadinhas
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, aubergine, bechamelsaus, bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, boterdeeg, cayennepeper, champignon, cheddar, citroen, citroenrasp, citroensap, courgette, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tarwebloem, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia: