Recept uit Koude keuken:
Opgerolde rosbief met asperge
- Ingrediënten:
- aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, groente, kip, knoflook, kruiden, mager rundvlees, melk, noten, olie, olijfolie, paneermeel, paprika, peper, rijst, rundvlees, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: