Recept uit Margriet kookboek:
Wortelomelet met peterselie
- Ingrediënten:
- boter, ei, margarine, peper, peterselie, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Noma:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: