Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Boulette voor T'fin pkaila
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, broodje, burger, ei, hamburgers, kikkererwten, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, rundergehakt, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept van I love food & wine:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: