Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Börek met lamsvlees
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, eiwit, fruit, gehakt, groente, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tofu, ui, vis, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: