Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / nagerecht uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / nagerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Recept van Oh my foodness:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Drinken uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit The naked chef: