Recept uit De kunst van het koken:
Pain de mie - Casinobrood, witbrood voor sandwiches, canapés en croutons
- Ingrediënten:
- bloem, gedroogde gist, melk, gist, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bruine basterdsuiker, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, karnemelk, knoflook, krenten, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, poedersuiker, reuzel, rum, slagroom, suiker, volle melk, witte suiker, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Baru Belanda:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Bijgerecht uit Moro:
Basisrecept uit De kunst van het koken: