Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Pannenkoeken: