Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, gist, melk, rum, suiker, suikersiroop, vetstof en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, amandelspijs, bakkersgist, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, walnoten, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: