Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Zoete crèpes met zuivel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, ei, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, ui, volle melk, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: