37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebakpoederbloemcitroeneigehaktknoflookkruimige aardappeloliepaprikapoederpeperpeterseliesuikeruivleesvruchtensapwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:

Visfarce van snoek

Ingrediënten:
boter, citroensap, court-bouillon, eidooier, gerookte makreel, gerookte vis, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, snoek, ui, witbrood en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met kip, champignons en truffels

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eierdooier, kipfilet, kortkorrelige rijst, laurierblad, melk, olijfolie, prei, truffel, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met paddestoelen en bechamel

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroensap, eierdooier, gruyère, melk, olijfolie, paddestoel, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei, basisrecept

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Enchiladas van crêpes met kip

Ingrediënten:
avocado's, bloem, boter, cheddar, citroensap, eieren, kalkoenfilet, lente-uitjes, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaten en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gevulde mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, lente-ui, melk, mossel, olijfolie, paneermeel, tomatenpuree en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Uienetaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, eieren, bloem, boter, karwijzaadjes, kerstomaat, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, slagroom, citroensap, uien, gedroogde gist, zeezout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde zeebaars uit de oven

Ingrediënten:
boter, brood, champignon, citroensap, ei, melk, olijfolie, ui, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Vegetarische daslook-blini

Ingrediënten:
baby-spinazie, bloem, boekweitmeel, boter, citroenrasp, citroensap, daslookbladeren, ei, gelaagde kaas, gist, melk, olijfolie, peper, radijs, spinaziesalade, suiker, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met bonen

Ingrediënten:
bloem, bonen, boter, broodkruim, citroensap, ei, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met kaas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, kaas, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Preikoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroensap, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, kristalsuiker, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode chilipeper, sjalot, zelfrijzend bakmeel, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...