Recept uit Crumbles en gratins:
Gratin dauphinois met room en melk
- Ingrediënten:
- aardappel, crème fraîche, knoflook, melk en witte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Sous vide:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit The big green egg book: