Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Kipfilets met kruiden
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, ei, kervel, kip, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, zeezout en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde oregano, gruyère, kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Amuse / picknick / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: