Recept uit Vis en schaaldieren:
Rode mul met fruitige salade
- Ingrediënten:
- bloem, gemberwortel, limoensap, mango, melk, olijfolie, papaja, peper, rode mul, spaanse peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, citroenrasp, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, room, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit De banketbakker:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek: