Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit United states of cakes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Spaans:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: