Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haringzult
- Ingrediënten:
- bismarckharing, ei, geleipoeder, mini-maïskolven uit blik, peterselie, rode paprika uit pot, ui, witte peper, wortel en zure augurk
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- azijn / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, spinazie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: