10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbasilicumbieslookbladpeterseliebonitoboterbronzen venkelcitroensapeigerookte zalmkerriepoederkervelknoflookmelkpeterselieroomsjalottijmuivisfondvolle melkwitlofzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Knolselderijsoep met makreel

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gerookte makreelfilet, groentebouillon, kervel, knolselderij, olijfolie, slagroom, ui en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

New england clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, knoflook, mais, olijfolie, pancetta, peterselie, sjalot, slagroom, venusschelpen, visfond en witvisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren