18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercayennepepercitroencitroensapdilleeigelatinegerookte visgerookte zalmkabeljauwfiletknoflookmulolijfoliepeperpeterseliepreirisottorijstroomschelvisfiletsjalottomaatvisfumetwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Witvissoep

Ingrediënten:
citroenschil, citroentijm, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode uien, visbouillon, witbrood, witte wijn, witte wijnazijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Romige vissoep

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, peper, peterselie, visbouillon, witte wijn, zeepaling en zout

Soort:
soep/bouillon / rookmot
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gebakje van wijting met rodebietencoulis

Ingrediënten:
basilicum, eiwitten, frambozenazijn, gelatine, gerookte paling, kerstomaat, notenolie, peper, prinsessenbonen, rode biet, room, visfumet, wijtingfilet, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Zuppa di pesce - Vissoep

Ingrediënten:
baby-inktvisjes, baby-octopus, boerenbrood, jumbogarnalen, knoflook, kokkels, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, peper, poon, tomaat, visbouillon, witte wijn, zeeduivel, zonnevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vissoep met schelpjesmacaroni

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, maïskorrels, melk, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, sjalot, verse bieslook en visbouillon

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco

Ingrediënten:
brood, vis, gladde haai, knoflook, mosselen, mul, olijfolie, peper, rode wijn, schorpioenvis, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse chilipeper, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Visravioli met schaal- en schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, ei, inktvis, knoflook, mossel, octopus, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rogvleugel, tomaat, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Risotto met zeebanket

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch