132 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebloembotercitroendilleeigehaktgembergriekse yoghurtgroentebouillonknoflookkristalsuikermuntolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerrode uisuikeruivruchtensapwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Lamsschouder met yoghurt en kardemom

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, kardemompeul, knoflook, lamsschouder, olijfolie, saffraandraadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Zeebrasem met druiven, komkommer en yoghurt

Ingrediënten:
citroen, citroensap, dille, libanese komkommer, munt, olijfolie, rode druiven, yoghurt, zeebrasem, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kwartels met yoghurt - quaglie allo yogurt

Ingrediënten:
biologische volle yoghurt, citroenrasp, citroensap, knoflook, kwartel, olijfolie, paprikapoeder, peper, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gegrilde aubergines met yoghurt, saffraan en granaatappel

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, bloemkool, bonenkruid, citroen, citroensap, gember, granaatappel, granaatappelpitjes, groene kruiden, hummus, kip, knoflook, komijn, koriander, korianderblaadjes, makreel, muntsaus, olijfolie, pecorino, 
zout en peper, pijnboompitten, pistache, saffraan, saffraandraadjes, sinaasappel, sperziebonen, turkse yoghurt, venkel, verse basilicum, wortel, yoghurt en zeeduivel

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Yoghurtcake met pistachenoten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, fijne suiker, pistachenoten, scharrelei, sinaasappelrasp, tarwebloem, vanillestokje en yoghurt

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Perzik-yoghurtijs

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, cognac, eiwit, honing, magere yoghurt, perzik en sinaasappelrasp

Soort:
fruit / zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Haal meer recepten op...