Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Mayonaise met witte wijn en sjalotten (mousquetairesaus)
- Ingrediënten:
- cayennepeper, mayonaise, sjalot, wijn en witte peper
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, ketchup, knoflook, komkommer, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, sla, tabasco, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Sous-vide thuis: