Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: