Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, boter, chilipeper, citroensap, druivenpitolie, gember, honing, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, limoenschil, munt, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept van Oh my foodness:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Rauw:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):