Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Peterselie-olie
- Ingrediënten:
- druivenpitolie en peterselieblad
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- condiment
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de snelle keuken: