Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turquoise:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Spis:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: