296 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgettefruitgembergroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperrijstsuikertijmtomaatuivleeswortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenstong met maiskroketten en pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, gekonfijte tomaten, groentebouillon, knoflookolie, limoenzest, maiskroketten, pastinaken, varkenstongen, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Pastinaak, appel en ras el hanout

Ingrediënten:
appels, kookroom, groentebouillon, pastinaak, ras el hanout, slagroom, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Pastinaakwijn

Ingrediënten:
citroenen, gist, olijfolie, pastinaak, pastinaken, sinaasappel, suiker, water, wijn en zout

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Laura Emmelkamp en Scato van Opstall - Keet smakelijk

Recept uit Keet smakelijk:

knolselderijsoep

Ingrediënten:
blauwe kaas, knolselderij, pastinaak, peer, roomboter, tijm, walnoten, water en witte druivensap

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Schweinefond - Varkensfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, tijm, ui, varkensschenkel, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Vleesstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, mergpijp, pastinaak, peper, prei, raapje, runderborst, runderribstuk, selderijknol, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Wildfond

Ingrediënten:
appel, elandbotten, hertenbotten, knolselderij, laurier, pastinaak, peterseliestengels, prei, reebotten, rozemarijn, tijm, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Anti-dip vitaminesoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, knolselderij, kruimige aardappelen, nootmuskaat, pastinaak, prei, rozemarijn, tijm, water en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hutspotsoep

Ingrediënten:
eieren, gemberwortel, groentebouillon, knolselderij, pastinaak, sjalotten, water, winterwortel, wortelpeterselie en zonnebloemolie

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Herfstsoep met haas

Ingrediënten:
boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van gegrilde wintergroenten

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, chilisaus, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, pastinaak, rapen, rode ui, sriracha, steranijs, tijm, tomatenpuree, vadouvan, venkelblad, venkelknol en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

BQ-salade met geroosterde knolgroenten en groene bonenstamp

Ingrediënten:
babyspinazie, belugalinzen, citroensap, doperwt, extra vierge-olijfolie, grote witte bonen, Himalayazout, knoflook, knoflookpoeder, limoensap, pastinaak, plantaardige olie, rodekool, tahin, tomaat, verse gemengde kruiden, verse munt, versgemalen zwarte peper, water, wortel, zeezout, zonnebloempitten en zwarte quinoa

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...