Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Het beste van Roger van Damme: