696 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotergembergroenteolieolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, belgische mosterd, boter, cayennepoeder, droge sherry, gedroogde tijm, gele courgette, groene courgette, knoflook, knoflookolie, laurier, peper, sesamzaad, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Courgette lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, courgette, gehakt, kaas, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, tijm, tomaten, tomatenpuree en ui

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgette capricciose

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, courgette, groene olijven, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Courgette in tomatensaus

Ingrediënten:
citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Courgette-ricottataart

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, basilicum, courgette, deeg, fettuccine, gnocchi, groenten, inktvis, kaas, kipgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, pasta, penne, peperkorrels, pesto, ricotta, spinazie, taart, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, zout en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Grove courgette-tomatensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, courgette, dadelsiroop, extra vierge olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, munt, rode chilipeper, tomaat, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kokoscurry met kip en courgette

Ingrediënten:
chili, courgette, gemberwortel, kerrie, kipfilets, knoflooktenen, kokosmelk, limoen, noedels, peper, rijst, rode ui, tomaten en wortels

Haal meer recepten op...