Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, eidooier, gember, kaneel, knoflook, komkommer, maïzena, mosterd, nam pla, olie, olijfolie, paneermeel, plantaardige olie, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Ontbijt / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: