Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, knoflookpoeder, komkommer, kool, laos, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: