Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, biefstuk, bloem, citroensap, droge sherry, ei, gehakt, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sherry, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Simpel Sushi:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: