Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeikaasknoflookkorianderkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaasdip

Ingrediënten:
bieslook, geitenkaas, kervel, peterselie, roomkaas, sjalot, tijm en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kaasfondue met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, citroensap, dille, donkerbruin brood, droge witte wijn, emmentaler, hollandse gatenkaas, kernhem kaas, kervel, knoflook, maïzena, oregano, peterselie en tuinkruiden

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000 kruidenvariaties

Ingrediënten:
anijs, bechamelsaus, bieslook, bouquet garni, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, kummel, nootmuskaat, peterselie, stokbrood, tijm, ui, venkelgroen, venkelzaad en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten-rijstsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bruine rijst, dille, kervel, munt, tijm, tomaat, tomatenvinaigrette, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Fishchowder

Ingrediënten:
bieslook, bruin brood, champignons, fruits de mer, bloem, boter, halfvolle melk, kabeljauw, kervel, prei, room, bleekselderij, verse tijmblaadjes, visbouillon, wortel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Gevulde champignons met kruidige roomkaas

Ingrediënten:
champignon, citroensap, knoflook, roomkaas, verse bieslook, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Konijn in gelei

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, kervel, knoflook, konijn, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met noten

Ingrediënten:
amandel, basilicum, bieslook, dragon, geitenkaas, hazelnoot, kervel, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met quinoa

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, quinoa, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken geitenkaas

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

12 smaakmakers voor mayonaise

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bieslook, chilipoeder, citrusschil, kervel, koriander, marjolein, mierikswortelsaus, pecannoot, peterselie, rozemarijn, saffraan, sojasaus, tabasco, tijm, walnoten, wasabipoeder, worcestersaus en zoetzuur

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Castellucio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, castelluccio-linzen, dille, kervel, knoflook, maldon zeezout, milde gorgonzola, olijfolie, pomodori, rode ui, rode wijnazijn, tijm en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht uit Belgie:

Spruitjes met beurre noisette

Ingrediënten:
boter, peper, spruitjes, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mosselen van Sint-Anneke

Ingrediënten:
beurre manié, bieslook, groene selderij, kervel, lavas, mosselen, peper, peterselie, tijm, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...