328 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroenschileigehaktknoflookmuntolijfoliepeperpeterselierode uisjalotuivruchtensapwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Olijvenvinaigrette

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, kalamata-olijven, knoflookconfit, marjolein, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn en vinaigrette

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Quinoataboulé

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cherrytomaten, citroenrasp, citroensap, feta, libanese broodjes, munt, olijfolie, plat brood, witte quinoa en yoghurtkaas

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Pistachesaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zomerse pasta met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, citroenrasp, citroensap, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, linguine, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, oregano en witte tonijn op olie

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde sint-jakobsschelpen - vieiras de Vigo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelpen, sjalot, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:

Hummus (diverse variaties)

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, doperwt, edamamebonen, gemberwortel, kikkererwten, knoflook, korianderblaadjes, linzen, pindakaas, rode chilipeper, sesamzaad, sinaasappelsap, sojabonen, sojasaus, tahin, venkelzaad, wasabipasta, wortel, yoghurt en zijdetofu

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Salade van rauwe biet met pistachenotensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, pistachenoten, rode biet, sinaasappelbloesemwater, suiker, verse bladpeterselie, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gekruide lamskoteletten met honingsaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, málagasherry, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Krabballetjes met saffraanmayonaise

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, krabvlees, lente-ui, mayonaise, rode chilipeper, rucola, saffraandraadjes, vers broodkruim, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Kippensoep met kikkererwten en sherry

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, broodkruim, bruine ui, citroenrasp, citroensap, ei, kikkererwten, kippengehakt, kippenkarkas, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, saffraandraadjes, selderij, verse peterselie, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeebaarskuit a la plancha

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, haringkuit, maldon zeezout, tongkuit, verse bladpeterselie en zeebaarskuit

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zalm met salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...