Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | artisjok, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, champignon, ei, knoflook, laurier, lente-ui, macaroni, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: