Recept uit Koken voor elke dag:
Puree van gierst, aardappelen en wortelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, gierst, melk, peper, tijm, water, wortelen en zout
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Mediterraneo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock: