15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembouquet garnicitroensapcognaceendganzenvetjeneverbeskaneelstokjekippenbouillonknoflookkonijnkrentenkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperrode wijnsjalottijmuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden hert of ree uit de pan

Ingrediënten:
boter, bouillon, cognac, hert, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, pruimedanten, ree, rozijnen, sjalot, suiker, ui, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zoete haas - lepre dolce forte

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, pijnboompitjes, pure chocolade, rode wijn, suiker, sultana's, vleesbouillon, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, hazenbout, jenever, knoflook, laurierblad, mager spek, peper, sjalot, suiker, trappistenbier, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Duinkonijn gestoofd met bramen-chutney

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, boter, bramen, citroensap, hoofdzoete puntpaprikas, jeneverbes, konijnenboutjes, kruidnagelpoeder, laurier, lichte basterdsuiker, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, spek, steranijszaden, tomatenpuree, ui, vlierbessen en wildbouillon

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Fazant met gekruide zuurkool en kweepeer

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Limburgs konijn in het zuur (zoere knien)

Ingrediënten:
appelstroop, konijn, kruidnagel, laurierblad, natuurazijn, peper, peperkoek, peperkorrels, roomboter, selderijknol, sjalot, suiker, ui, verse peterselie, water, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Konijn in Bourgondische saus

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, champignon, konijnenbout, laurierblad, olie, rode bourgogne, sjalot, suiker, verse peterselie, verse tijm, wildbouillon en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades